S americkou hypotékou můžete realizovat všechny své nápady

Výhody americké hypotéky jsou všem všeobecně známé. Lidé na ní vítají především to, že je bezúčelová, a tak se nikomu nemusí svěřovat s tím, na co takto získané peníze využijí. Ať už mají nějaký hodně praktický plán anebo naopak pomýšlejí na provedení bláznivého nápadu, nikdo jejich akci nemůže pokazit tím, že by takový účel využití peněz zamítnul. Americká hypotéka tak vychází všem, kdo se se svými plány nikomu nechtějí svěřovat, a chtějí tak zároveň ochránit své soukromí.

mince

Nicméně americká hypotéka může být ještě o něco lepší, pokud si zvolíte její nebankovní verzi.
Nebankovní americká hypotéka vám vyjde vstříc ještě v mnoha dalších ohledech, přičemž od své bankovní verze se bude lišit maximálně výší úrokové míry, a to spíše zanedbatelně. Ovšem za tuto nepatrnou cenu vám toho může mnoho nabídnout. Především udělá radost všem lidem, kteří mají nižší příjmy anebo nějaký záznam v registru. Nebankovní americkou hypotéku si totiž mohou sjednat i v podobě bez dokládání příjmů anebo bez nahlížení do registrů.

To samozřejmě neznamená, že by se vaším záznamem v registru anebo vaší finanční situací nikdo nezabýval, ovšem znamená to, že je možné mnoho nepříznivých okolností tolerovat. Představit si to můžete konkrétně tak, že když vás taková půjčka finančně neohrozí a vy doložíte, že ji budete schopni splácet, pak ji můžete mít i s nižšími příjmy anebo s nějakým menším, a třeba i větším záznamem v registru.

peníze

Nicméně mějte na paměti, že pro všechny americké hypotéky je typické ručení nemovitostí. Vhodná nemovitost je pro věřitele zárukou, že své závazky budete poctivě splácet. V opačném případě o nemovitost přijdete.
Pokud jde o výběr nemovitosti, máte poměrně volné ruce. Nejde ani tak o to, zda se za svou půjčku zaručíte domem, bytem, pozemkem anebo nějakými nebytovými prostory, jako především o to, jaká je aktuální odhadní hodnota zvoleného majetku. Čím je vyšší, tím více peněz si proti ní můžete půjčit.