Sekční garážová vrata

Garážová vrata nejčastěji používáme u běžných rodinných domků. V dnešní době se v některých případech staví, a v jiných se nestaví, právě stání na automobil. Stejně tomu tak bylo v historii, někdo tuto místnost navíc preferoval, protože si svůj vůz opatroval a chtěl jej mít pod střechou, jiným připadala zbytečná nebo nechtěli stavět navíc další místnost či na to neměli dostatek prostoru. V dřívějších dobách se totiž stavělo i na hodně malých pozemcích.
Abychom neodběhli od tématu, tak garáž můžete vidět i v různých firmách, halách a provozovnách. Na to samozřejmě navazují i dveře. A jaké zvolit? Garážová vrata sekční jsou vhodná do všech typů podobných místností a to nejenom u rodinných domů, ale také ve firmách, halách a na různých dalších místech, jako jsou provozy nebo provozovny, spedice a mnohá další místa. moderní dům světlý s tmavými okny

Vlastnosti, konstrukce a použití

Konstrukce je bytelná, vysoce funkční a přesná. Celý výrobek je tvořen ze sendvičových panelů. Díky tomu umožní pohyb i ve ztížených prostorách. Snadno se s ním pohybuje a to i přesto, že sendviče jsou spojené ocelovými závěsy. Důležitá je totiž pevnost a tvar konečné konstrukce.rodinný dům s velkou garáží

  • Samozřejmostí je nejvyšší podíl zabezpečení před jakýmkoliv úrazem.
  • V případě zábrany nebo překážky okamžitě zastaví pohyb. Jsou vybaveny speciálním elektronickým zařízením. Tento systém vše hlídá a zabezpečuje.
  • Pohybová čidla ještě více umožňují pocit bezpečí. Především jsou instalována kvůli poškození vozidla. Zabraňují jakémukoliv poškození automobilu.
  • Kvalita, spolehlivost, pevná konstrukce a odolnost zajistí, aby se dovnitř nikdo jen tak nedostal. Ideální typ před krádežemi.
  • Nesmíme zapomínat ani na odolnost vůči hluku a vynikající tepelnou izolaci. Tepelná izolace opravdu těsní a nemusíte se obávat ani o hluk.

Odolný materiál v podstatě nepodléhá opotřebení. Díky tomu si můžete užívat vchod do této praktické místnosti po celý rok několik let i desítek let. Sekční typy jsou velice žádané tam, kde je málo místa. Nezatíží prostor, mají totiž minimální požadavky na místo v prostoru a navíc jsou praktické a jednoduché na ovládání.