Přitažlivost mužů stoupá při tanci

Viděli jste někdy řadu filmů Step up? Už zde můžete vidět krásu tance, ale nejen to. Vidíte komunikaci těl mezi sebou. Každý pohyb říká něco jiného. Pohledy očí a mimické výrazy tanečníka jsou velmi důležité. Vypoví nám hodně o konkrétním tanečníkovi. Tanec může v nás evokovat nespočet emocí.
muž ve sprše
Muž nemusí pozvat ženu jen na schůzku. Pokud ji pozve na tanec, může toho využít ku svému prospěchu. Tancem může vyjádřit mnoho. Může ukázat vedení, vášeň, pocit ochrany a bezpečí. Hlavně při tanci se uvolňují endorfiny a člověk pak je veselejší a šťastnější. Muži při tanci jsou pro ženy sexy a více přitažlivější.
Pokud tančíte v nějaké skupině, např. street dance, klidně i na vaše vystoupení pozvěte ženu. Dáte o sobě vědět a uděláte dojem. Zrovna zmíněný tanec není jednoduchý. Většinou se zakládá na improvizaci a uplatňuje se zde několik stylů, které se mísí. Vychází z breakdance, hip hopu, poppingu, lockingu, house dance a z C-walk.

Tanec na ulici

Jdete s ženou ze schůzky? Využijte příležitosti. Ať už zvolíte hudební doprovod nebo ne, ulice je skvělé místo pro romantické rošťárny. Vezměte ženu za ruku, a začněte s ní tančit. Bude překvapená a vyděšená zároveň, ale posléze se neubrání a oddá se tančení s vámi. Nechte atmosféru mezi vámi plynout. Je to tak lepší, než kdybyste nuceně přecházeli do různých tanečních kroků. Oddejte se emocím a nechte je proudit kolem vás!
tanečníci při vystoupení

Pokud začne pršet, nebojte se deště. Voda ještě nikoho nezabila. Ba naopak tanec v dešti může být zajímavým zpestřením pro dvojici. Navíc muž, může pro ženu vypadat v dešti neodolatelně a svůdně. Sice oblečení budete mít promáčené a přilepené na těle, ovšem jednou to stojí za tu srandu, protože i žena bude od hlavy až k patě mokrá. I kdybyste netančili a jen skotačili v dešti, zažijete kopec srandy, jaké se vám dříve nedostalo.